mr. B. van der Kraats c.s.
Juridisch
Klik voor een vergroting
Juridische expertise
In een letselschadezaak is het in de eerste plaats van belang de veroorzaker van de schade aansprakelijk te stellen. U zult begrijpen dat een goede juridische kennis hiervoor onontbeerlijk is. Ons kantoor beschikt over deze kennis en expertise. Immers de mate van aansprakelijkheid is medebepalend voor de hoogte van uw schadevergoeding. Daarbij komt dat ook uw tegenpartij, veelal een verzekeringsmaatschappij, de beschikking heeft over ervaren juristen.

Alle dossiers van ons kantoor worden persoonlijk begeleid door mr. B. Van der Kraats. Mr. Van der Kraats heeft ruim 15 jaar ervaring als letselschade expert en heeft ook veel ervaring met het regelen van internationale letselschades in vrijwel alle West Europese landen, de V.S. en Canada. Naast het Keurmerk Letselschade is hij aangesloten bij de Nevoa (Nederlandse Vereniging van Ondernemingsrecht Adviseurs). Een optimale schaderegeling voor u is daarmee gewaarborgd.
Meer weten?
Wilt u meer weten over de juridische kant van uw zaak of wilt u een direct advies, dan kunt u ons geheel vrijblijvend bellen op telefoonnummer 0547-383882.

U kunt uiteraard ook gebruik maken van het contactformulier.

Wilt u alleen een vraag beantwoord hebben? Klik hier